Du blir hentet hjemme og kjørt dit vi skal

Du kommer deg ut i naturen

Turen inkluderer alltid et godt og sunt måltid

Du får en ledsager om du trenger det

Noen turer inkluderer kontakt med dyr

Turpakkene varer fra 3-6 turer og går gjennom høst, vinter og vår, og er lagt opp etter målsetninger som frisk luft og opplevelse av årstidene. Om det ikke er oppgitt noe, skal det være mulig med rullator, men det er fint å gi beskjed ved påmelding. Det skal være toalettfasiliteter for deltagerene på turen, og det står også spesifisert tydelig om det er unntak fra dette. Turene er lagt opp for eldre uten demensdiagnose.

Livsgledetur for eldre starter opp igjen med turene i uke 2 på torsdag og uke 4 på onsdag. 

LIVSGLEDETUR

Livsgledetur er en abonnementsordning på opplevelser med en fast turgruppe, som gir deg noe å glede seg til hver uke. Her får du det du trenger, transport fra dør til dør, et godt måltid og en arm å støtte seg på om du vil. Turpakkene varer fra 3-6 turer, og er lagt opp etter målsetninger som frisk luft og opplevelse av årstidene.

LIVSGLEDESJÅFØR

Livsgledesjåfør er et samarbeidsprosjekt mellom Trøndertaxi, Livsglede for Eldre og Trondheim kommune. Livsgledesjåfør skal gi det lille ekstra og gjøre turen til en hyggelig og trygg opplevelse. Han eller hun er merket med personlig navneskilt. Livsgledesjåføren har gjennomgått egen kursing i Livsglede for Eldre sine tilbud og fått opplæring i demens av Nasjonalforeningen for Folkehelse.

Les mer her..

LIVSGLEDEFOTBALLAG

Ønsker du å ta en tur rundt kvartalet, men mangler en hånd å støtte deg på? Eller trenger du hjelp til å rake opp løvet i hagen? Livsgledefotballlag er er ordning der to fotballspillere i alderen 15-16 år kan komme å hjelpe deg med et ærend rundt huset en gang i månden. Les mer og se om det finnes et lag i ditt nærmiljø.

LIVSGLEDEHANDYMAN

Har du en oppgave du trenger hjelp med i hjemmet? Er det noen bilder som skulle vært hengt opp, eller en hylle som skal monteres? Livsgledehandy(wo)man er to politistudenter som kan komme hjem til deg og hjelpe deg med en praktisk oppgave. Les mer her.