Lavollen, onsdag, høst 2019

Sted: Lavollen, Bymarka, Gamle Bynesvei, Trondheim
Tidspunkt: Onsdager, kl. 10.00
Pris: 600,- kr for 4 turer tilsammen
Inkludert: Transport, ledsager og lunsj

Bli med på tur til Lavollen! Det blir tur med personlig ledsager i eget tempo og lengde, før en felles lunsj på Lavollen. Vi avrunder med litt sosiale aktiviteter etter mat. Gruppen har plass til rundt 8 deltakere, og har med elever fra Trondheim Voksenopplæringssenter som hjelper til. Dette er et tilbud til deg som bor i Midtbyen. Turen begynner med buss fra Trondheim Voksenopplæringssenter hver ONSDAG kl.10.00.

Du blir plukket opp på din hjemadresse, og alle kjører sammen opp til Lavollen. Bussen henter gruppen kl.13.00, og kjører tilbake. Ved å melde deg på her, er du sikret plass for de neste fire turene. Det koster til sammen 600 kr for fire turer, som betales med faktura som sendes deg per post. Transport og lunsj er inkludert i prisen. Velkommen!

Kontaktinfo for videre spørsmål: Linda Gjørøy – tlf: 476 12 845, hverdager mellom kl 0900-1500.

Livsgledetur for eldre starter opp igjen med turene i uke 4. 

Turer i din kommune

Lavollen

Hvem passer turene for?

Dette passer for deg som ønsker noe hjelp med transport og eventuelt en turkompis for å delta på ulike aktiviteter, og som har et ønske om å komme deg ut i sosialt samvær. Turene er ikke tilrettelagt for eldre med demens.

Har du spørsmål angående livsgledeturene eller ønsker hjelp til påmelding, kontakt:
Linda Gjørøy tlf: 476 12 845, hverdager mellom kl 0900-1500.